• +30 26610 53420, 2661053083
  • info@irene-apartments.com
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Privatlivet

    Du kan bläddra vår webbplats utan att lämna någon personlig information. För att kunna använda våra tjänster är det nödvändigt att lämna vissa personuppgifter såsom namn, adress (avsändare och mottagare), telefonnummer, e-postadress (e-post) och i händelse av betalning med kreditkort, detaljerna i den senare.

    Skydd av personuppgifter och förvaltningen av dessa, under förutsättning att villkoren i detta avsnitt, i enlighet med den grekiska och europeisk lag (lag. 2472/1997 om skydd av individer och skydd av personuppgifter som kompletterats med de beslut som president integritet kommissionen, P. D. 207/1998 och 79/2000, artikel 8 i lag. 2819/2000, lag 2774/1999 och direktiven från europeisk lag 95/46 / EG och 97/66 / EG ).

    Använd ditt kreditkort endast för den specifika transaktion som du har begärt. Dessutom är uppgifterna inte arkiveras och naturligtvis kan inte under några omständigheter användas av oss.

    Irene Apartments vill informera dig om att dina personuppgifter kommer inte att användas utan ditt tillstånd, och i varje fall inte kommer att offentliggöra dem, avslöja, utbyte eller sälja till tredje part. Det enda fall av utlämnande av personuppgifter är om denna domstol eller annan myndighet, enligt den grekiska och europeisk lagstiftning.

    Irene Apartments har rätt att ändra villkoren i samband med personuppgifter efter att ha informerat den nuvarande sidan, enligt den nuvarande eller framtida regelverk.
    Minderåriga som vill använda våra tjänster måste ha tillstånd från sina föräldrar, som är ensam ansvarig för att lämna personuppgifter för barn.