• +30 26610 53420, 2661053083
  • info@irene-apartments.com
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Visit our Resort

    With us you will enjoy your Vacation

    You are Welcome

  • Privacy Policy

     Du kan bla gjennom nettstedet vårt uten å oppgi noen personlige opplysninger. Hvis du vil bruke våre tjenester er det nødvendig å avsløre visse personopplysninger som navn, adresse (avsender og mottaker), telefonnummer, e-postadresse (e-post) og i tilfelle av betaling med kredittkort, detaljene i sistnevnte.

    Vern av personopplysninger og administrasjon av disse, underlagt vilkårene i denne delen, i henhold til gresk og europeisk lov (lov. 2472/1997 om beskyttelse av enkeltpersoner og vern av personopplysninger som supplert med vedtak av president Privacy kommisjonen, P. D. 207/1998 og 79/2000, artikkel 8 i loven. 2819/2000, jus 2774/1999 og direktivene fra EU-lovgivning 95/46 / EC og 97/66 / EC ).

    Bruk kredittkortet bare for den bestemte transaksjon som du har bedt om. Dessuten er dataene ikke arkivert og naturlig kan ikke i noe tilfelle bli brukt av oss.

    Irene Apartments ønsker å informere deg om at dine personlige data ikke vil bli brukt uten din tillatelse, og i alle fall ikke kommer til å offentliggjøre dem, avslører, bytte eller selge til tredjepart. Den eneste tilfelle av utlevering av personopplysninger er om dette domstol eller annen offentlig myndighet, i henhold til gresk og europeisk lovgivning.

    Irene Apartments har rett til å endre vilkårene knyttet til personopplysninger etter informere nåværende siden, i henhold til nåværende eller fremtidig juridisk rammeverk.
    Mindreårige som ønsker å bruke våre tjenester må ha samtykke fra sine foreldre, som er ansvarlig for innsending av personopplysninger til barn.